SSS

sjøkurs_sss_tommetankerEn dag i undringens tegn. Om bord i Sjøkurs. Skoleskipet til Sørlandets Sikkerhetssenter. Og mens barnebarna pekte og spurte sin uvitende bestefar om alle mulige uvesentlige ting gikk bestemor og mimret. Sjøkurs er et gammelt Hurtigrute skip. Og nettopp dette skipet hadde hun reist med som liten. Fra Harstad til Hammerfest. Men dette var Lucas og Isabella sin dag. Lucas brukte blant annet 20 sekunder ned alle trappene, mens han brukte 27 sekunder opp igjen. I motorrommet spurte den lille dusten hva den var, og hva det brukes til og hvorfor står den der og hvorfor det. Plagsomme spørsmål for en med mekanisk dysleksi. Heldigvis stod det smarte elever rundt om kring som kunne sufflere og korrigere meg. Etter møtet med elevene tror jeg SSS står for Skikkelig Solid Service. De fortalte og guidet og viste og var stolte. Og både bestefar og barnebarn ble litt klokere. Og da omvisningne ble avsluttet på 1. klasse med brus, kaker og kaffe var dagen komplett. Takk for en fin dag Sjøkurs.sss_åpent_skip_tommetanker

http://sssenter.no/sss_lucas_vindeltrapp_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s