Celledeling for meisecelledelere

meiser_fuglekasse_tommetankerGudd. Det knaker i ledd og sutres over voksesmerter. Ikke så rart. På 8 dager har naturen vist sin fantastiske virkelighet til meg. I et lite krypinn av ei celle foregår det celledeling på høyt nivå. I ei lita fuglekasse med havutsikt hylte noen små hoder opp mot meg 28.mai. Nakenfugler med ønske om fjær og ufattelig makk-appetitt. 8 dager etter, 5. juni, ser jeg inn i kassa igjen. Snart flyvedyktige meiser titter skremt på meg. Enten har en skøyer bytta ut ungene og jeg kommer til å bli vist på meise TV som en stor lettlurt søring, eller så har underet skjedd på 8 dager. Naturens under. Tenk den konstruksjonen som må til. Organer skal lages. Nebb skal formes. Fjær skal bygges. Jeg står og ser på og ønsker dem lykke til.meisevekst_tommetankercelledeling_meiser_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s