100 ting jeg ikke vil gjøre før jeg dør. Nr. 100

100_things_not_to_do_100Jeg oppdager ting i mitt etter hvert lange liv som jeg ikke har lyst til å gjøre. Og det innbefatter egentlig alle sanser og følelser. Jeg setter meg nå det mål å beskrive minst 100 ting jeg ikke har lyst til. Det vil si om jeg ikke skifter mening underveis. Det første er en liten reise jeg helst ikke vil ta. Til et arrangement jeg helst ikke vil oppsøke. Og det er en reise til den  Internasjonale Alpehorn Festivalen i Sveits. Jeg ser for meg at det hadde blitt en litt for minnerik opplevese. Jeg reiser gjerne til Sveits men ikke dit. Bunadkledde menn på rekke og rad med hornet i hendene . . . . Og en hel uke til ende.

Heldigvis er vi ulike. Det er såpass mange som liker dette at de varsler om det på forhånd slik at vi andre kan være hjemme.

 

http://www.nendazcordesalpes.ch/en/prog2014

http://www.myswitzerland.com/en-us/nendaz-the-capital-of-the-alphorn.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s