Råder optimismen i Start?

heia_start_tommetankerHeia Start! Gul og blå, – eller var det svart. Uansett har de fått mye juling,- til nå. Får håpe det ikke tar slutt for Start. Vårsesongen er ferdig og Start ligger i startgropen til sluttspurten. Samtidig ligger de i slutten på tabellen og vil til starten. Dette skal gå!  Akkurat nå hviler de og samler krefter. Lærer seg tips og triks fra kolleger bedre enn dem selv. Av de som triller ball i Brasil. Spillerne maner seg opp til kappestriden som etter hvert kommer og psyken er viktig. Mentale trenere trenerer trening som trenger forbedring. Det kan gå bra! – påstås det. Men ikke alle spillerne har det rette vinner-innstinktet. Enkelte forbereder seg til en slutt som vil ende på slutten. Fordelen med det er jo at de neste sesong vil starte på toppen. We’ll be back! sier de allerede. Sannsynligvis tilhøre denne bilen en av de inngrodde skeptiske sørlendingene på laget.

“Hvis alt går galt så har vi det greit!”. Lykke til Start!

Hilsen en som ikke er fotballidiot. Bare idiot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s