Jeg har funnet min plass her i livet.

toms_plass_tommetankerEndelig. I en alder av over 30 har jeg funnet min plass. Og at den var så i nærheten kom litt brått på. En liten familiewalkabout i gråværet på søndag avslørte den.  På tuppen av Odderøya. Like ved kafeen. En liten krok. Nærmest en skammekrok var viet til meg. Det har stått der siden en tids morgen og ventet på meg, eller kanskje egentlig til en av de andre i verden som heter Tom. Jeg var så usannsynlig pen som liten at de døpte meg Tom -mmmmmmmmmm. I ettertid har de fleste skjønt at det hadde holdt med en m.  Jeg må vist lete videre etter min plass. I mellomtiden har min Maya og Ragnhild funnet sin lille nisje mens Gjeis fra Holland og Silje nøt hverandre istedenfor utsikten. Til sist viste kunstner Arne Wilhelm Tellefsen sine flotte malerier fra Odderøya.odderøya_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s