Fire. Walk with me!

svømmefot_twin_peaks_tommetankerTwinPeaks openingshotcredits.jpgFire,- Walk With Me. Jeg er gammel nok til å assosiere til Twin Peaks. TV-serien som i 1990 gjorde halve Norge paranoide. En psykologisk thriller skapt av galningen David Lynch og hans medsammensvorne Mark Frost. Handlingen foregikk i den søvnige lille byen Twin Peaks, nord-vest i USA mot grensen av Canada. De våkner en dag til et grufullt funn. En 18 år gammel skjønnhetsdronning blir funnet drept, grovt mishandlet og innhyllet i plast. twin peaks_tommetankerStemningen i serien er absurd i likhet med sære karakterer og hendelser.  Og i går føyk tomme tanker inn i Twin Peaks verdenen. På en sti i skogen, utenfor allfarvei. Blant inntørka blåbær og tørste eiketrær hang den. I en tilstand av total ubesluttsomhet stod jeg en stund stille. Usikker på hva jeg burde foreta meg.  . . . . . . . . . . . . . . . Min vanligvis livlige fantasi gav meg ingenting. Tomme tanker var helt tomme her inne i skogen stirrende på en svømmefot. Fire,- Swim With me!svømmefot_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s