Nytt storkryss på Hånes.

nl_architects_junctionJeg fyrer opp Mazdaen og gjør meg klar til det nytenkende krysset som planlegges på Hånes. I utgangspunktet kjeder jeg meg i bil. Min sønn også. Han kjeder seg i min bil. I alle fall når jeg kjører. “Daukjørt” er hans bedømmelse av Mazdaen og meg innkludert. Men det er jo fordi jeg kjeder meg i bil at den er daukjørt. Men om ikke lenge, når krysset står ferdig, skal også jeg ha det gøy i bil. Kanskje ikke daukjørt lengre. Men kjenner jeg meg rett vil jeg nok stoppe bilen øverst slik at jeg kan nyte utsikten. Sannsynligvis er det jeg som blir daukjørt.

Se flere gode nytenkende alternative ideer hos NL Architects.

http://www.nlarchitects.nl/virtreal/

nl_architects_the tree

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s