Utsøkte medlemsfordeler.

medlemsfordeler_ioc_tommetankerHvordan melder man seg egentlig inn i IOC? Det er lenge siden jeg har vært med i foreninger og lag. Sist gang var vel Kristiansand Kite Klubb for noen år siden. Men det er på tide igjen nå. Jeg vil være som de andre på jobben. Delta, sammen med barna, – for min del med barnebarna. Jeg vil gi mitt bidrag til allmenheten og samholdet og mangfoldet. Jeg vil bli en kjernekar og storkar samtidig.  Jeg vil også at alle lag og klubber og foreninger skal leve. Så jeg vil bidra. På den annen side er jeg jo oppi åra og kan ikke bli med i hva som helst. Ikke hvilken som helst klubb. Jeg vil styre unna pølsesalg, rægelotteri, klubb-bingo og dugnad. Stå langs sidelinja i duskregn og heie på poden en høstkveld er ikke min stil. Plukke søppel gatelangs eller dele ut reklame er heller ikke min greie. Og det er viktig for meg at alle i klubben er likesinnede. Medlemskontingent suger så det vil jeg heller ikke ha noe av. Nei. Jeg vil melde meg inn i klubben hvor de besøker konger og dronninger og kan fortelle dem at det er egentlig de som er de rette royale. Jeg vil inn i klubben hvor de har egne kjørefiler, firkanta bord på møterommet, gratis sprit over alt og døgnklar lege. Jeg vil inn i klubben som fremelsker friskhet, helse og ungdom, men som hovedsponses av tjukkeverstingene CocaCola og McDonalds. Jeg har ringt til klubbkontoret og hørt om jeg kan melde meg inn. Men det er vist venteliste. Det er få som avslutter medlemskapet har de først kommet inn. Hvilken klubb!

PS! (PølseSalg)

Pølsesalg kommer en ikke unna selv om det er OL, men IOC har regler der også. “Skal du for eksempel kjøpe deg en IOC-godkjent pølse, får du ikke vite hvem som har levert den. Ketchupen til pølsen – eller syltetøyet til vaffelen – kan ikke stå synlig på disken med mindre produsenten har en egen avtale. IOC anbefaler at leverandørene trykker opp spesiell OL-emballasje som ikke viser navnet på produsenten.

I manualen er det et eksempel fra Torino-OL i 2006, der Heinz-logoen på ketchupflaskene måtte sladdes med teip og erstattes med en lapp der det bare sto «Ketchup».”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s