Underlig vakkert

rune_guneriussen_photoOm du er i Paris til helgen burde du ta turen. Til galerie melanieRIO (www.rgalerie.com). En utstilling av foto 13.-16. november. Der kan du skue foto av norsk skog. Norsk vill urskog i all sin gamle hulderprakt og mystikk. Og bildene hadde vært vakre uten det lille ekstra som kunstneren legger inn. Men det fotografen gjør med naturen, gjør noe med meg. Fotografen Rune Guneriussen har respekt for naturen og det vakre i den. Men han legger til noe. Noe som krever mye arbeid og ennå mer omtanke. Det er noe forunderlig vakkert over hans installasjoner i naturen. Foruroligende vidunderlig vakkert. For en stakkars sørlending som daglig går i skogen og samler sopp og kvister og krefter og tanker liker jeg det jeg ser. Jeg klarer ikke helt å vite hvorfor jeg liker det er, men jeg liker det. Han har holdt på lenge og jeg har skrevet om han før, men han fortjener alle “hill, hill” han kan få. Jeg er rett og slett imponert. Og det er det ikke ofte en sørlending sier offentlig.

rune_guneriussen_photo_2

Se mer dedikasjon på hans flotte hjemmeside: http://www.runeguneriussen.no/

eller hans blogg: http://www.runeguneriussen.no/rune-guneriussen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s