Selvinnsikt hos sjåfører

gal_tommetankerI disse dager hvor trafikksikkerhet diskuteres og debatteres i de høyrere politiske sfærer er det godt å se at enkelte individer har selvinnsikt og tar affære. Eieren av denne audien gjør akkurat det. Han er sansynligvis et gjengmedlem. Jeg er personlig overbevist om at alle med svarte audier er gjengmedlemmer. Og når personen i tillegg offentlig proklamerer at han er riv ruskende gal bør det ringe noen varselbjeller hos oss medtraffikanter. Selv skal jeg vente ca 7 timer og ni minutter til etter at han er kjørt før jeg i full kamo sykler hjemover.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s