Kollektive forbilder i 1700 privatfly.

“2014 var det varmeste året på kloden siden mennesket begynte med temperaturmålinger. Klimatrusselen er da også et av de viktige spørsmålene på årets utgave av World Economic Forum i Davos, en av verdens mest prestisjefylte konferanser.”

kollektivtWorld Economic Forum arrangeres. Rike nissers fest. Det er trist, men nødvendig. I både demokrati og tyrrani er det de med pengene som bestemmer. I alle fall mye. Travle rike menn og kvinner skal forvalte sine formuer på en slik måte at verden ikke går til helvete. Og helst uten at de taper ei krone. En felles utfordring er transport. Kollektivt er bra. Alle er enige.  De rike og. Men forståelig nok er det bra for dem, dersom vi bruker kollektivt. For da slipper de. Deres tid er så mye viktigere en vår. De kan ikke bruke ekstra tid i det kollektive systemet. Men i mitt liv er min tid viktig, og jeg kunne tatt bil til jobb. Det går fortere og er lettere. Allikevel tar jeg buss eller sykler, fordi det er bedre. For oss. Til Davos kommer det ca 1700 privatfly til flyplassen. Ca. 500 helikopterturer går fra flyplassen til hotellet. . . . . . .Mangemilliardærene som planlegger våre liv burde kanskje være bedre forbilder. I alle fall av og til.

http://www.dn.no/nyheter/2015/01/21/0811/World-Economic-Forum/flyr-n-og-n-i-1700-privatfly-til-davos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s