Frisør jo heller

papegøye_frisør_tommetanker papegøye_frisør_zar_tommetankerUtallige oppfordringer har det blitt. Folk legger merke til meg på gaten og helt uoppfordret kommer de med velmenende råd. “Klipp deg for helvete”,- sier de blidt. Små barn blir skremt og landskapsentreprenørene viser nysgjerrig interesse. Storfugl blir nærgående. Nær familie kommer med pålegg og til og med fjerne slektninger engasjerer seg. Og etter hvert tar jeg det til meg. Kanskje på tide å gå til nepeskrelleren tenker jeg. En klipp av toppen. En klargjøring av manken for våren. Jeg har jo i den senere tid blitt sammenlignet med en dårlig stelt tujahekk og swiffer. Vel jeg gikk til frisøren, min faste. De heter Zar Drop In og klipper meg fint og freidig. Hyggelige nye landsmenn fra Kurdistan. Og jeg hadde glemt hvor hyggelige de er. Det blir faktisk bare gøyere og gøyere og klippe seg. Snarere papegøyere og papegøyere. En liten tam fargerik papegøye satt og bivånte meg under hele klipperunden. Stilig.

zar_frisør_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s