Vi gjør klar for sommeren.

sopp_og_elgedreper_tommetanker

Det er manns jobb å gjøre alt klar for sommeren. Solens ubehagelige stråler frembringer vindusvasekerens hemmelige latskap. Godt skjult av vintermørket har utsikten blitt dusere og dusere. En ugjennomtrengelig hinne av alskens lort og drit skal nå vaskes vekk fra vinduene. “Det er ikke noen vits å vaske de så gullende rene”, påstår jeg. ” Da kan vi jo ikke en gang se at vi har vinduer, – og hva er da vitsen med i det hele tatt å ha dem?” Nok en gang faller mine argumenter for døve ører. Vinduene vaskes surmulende. Terrassen dernest. Den skal skrubbes, vaskes, besudles og bemidles. Og har du vært plaget av elg på terrassen så har Butinox løsningen. Sopp & Elgedreper. Blandes i forholdet 1 til 5. Jeg har brukt dette i mange år og har ennå ikke sett en eneste elg på terrassen. Sopp og Mose derimot. Gudd. Og snart skal blomsterbed rakes, befruktes og beplantes. ” Synes du asfalterte blomsterbed høres greit ut?” spør jeg igjen. Nok en gang blir en god ide avvist. Raken kvesses og Plantasjen gnir seg i hendene. Gudd. Når jeg har gjort alt dette skal båten klargjøres før isen kommer slik at jeg kan ta den opp. Gudd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s