Akutt arbeidsløs.

nav_bil_tommetankerDet kan jo være at arbeidsløshetstrangen tar over og jeg befinner meg jobbløs og vonlaus. Dog ikke bil-laus. For det er godt å vite at vi har NAV. Det vil si “Ny Arbeids- og Velferdsforvaltning”. Hva skjer når NAV blir gammelt? Skifter de navn til GAV, eller kun kanskje det mer passende AV. Vel, det uovertrufne sosialdemokratiske system som gjør at vi overlever,- selv uten fast jobb, er NAV. Og som min niese så observant registrerte er vi godt forberedt. På kjøretøyet skal godtfolk og NAVere kjennes. I bilen vi lånte en dag hadde de en egen NAV knapp. Greit om du blir akutt arbeidsløs. Knappen, vil jeg anta, gjøre slik at vi kan NAVigere til nærmeste lønnede arbeid. Til og med sykkelen min har en slik innretning. I selve hjulet har de plassert NAV. Og midt i magen har vi NAVlen slik at vi skal være godt tatt hånd om. Og i det vi blir født har vi alle et NAVn,- til og med sannsynlig en NAVnebror eller søster. Norge er et godt land å bo i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s