Sinnagartneren

tomms_hagelag_tommetanker

“Det ska gro folk i husan”. Tomms Motvillige Hagelag er dannet. Den helsikes hagen vår er slett ikke stor, men den yter motstand. Jeg trodde vitsen med et hus var å være inne i det når du var der. Med dagens teknologi burde jeg montert skjermer isteden for vinduer i huset mitt. tomms_hagelag1_tommetankerSå kan jeg ha den utsikten jeg vil. Men dessverre var ikke min bedre heldel med på den tanken. Ergo; hage. Og selv om vi bor på hytta ved havet hele sommeren så skal vi ha hage. Vi trenger ikke se den, men vi skal vite at den er der. Og ikke en naturhage slik jeg har prøvd å selge inn. Med lykkelig viltvoksende tistler og et stort forråd av potensiell nestlesuppe. Et lite nirvana for brunsnegler. Nei, nei. Når snøen så ubamhjertig ikke gidder å skjule vår knudrete steinåker lengre så sendes jeg ut på et oppdrag av min kone. Mission impossible 7. Som hjelpemiddel fikk jeg med meg en rygg, en spade, en rake og ei bøtte. “Sees i kveld”,- sier hun. 9 timer senere er ryggen vekk, sammen med all steinen. Hagen har tatt en 360 og bøtta er tømt for siste gang. Og jeg begynner å se poenget til min landskapsentreprenør av en kone. Konturene av noe fint er på gang. Vi skal få hage.

tomms_hagelag3_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s