Nei og nei Siv

t_nei_og_nei_siw

I en lokal helsekostundersøkelse kom vi ganske godt ut her på Valsvikodden midt i Korsvikfjorden. Vi lever jo ganske sundt og økologisk. Det var før og ikke nå. For plutselig kom to fristerinner seilende inn fra havet. Vi hørte de var ute på sjøen i båten sin med Alan som kaptein så Maya sendte ei melding “Sving innom hytta vår på vei hjem”. Og mens jeg var på blåbærtur svang de innom. “Ship Ohoi og splitte mine grillpølser”. Med kroppen full av kosestemning hoppet de i land. Og  i det jeg kom tilbake til hytta med hendene fulle av antioksidanter i form av blåbærkvaster var våre båtkomne gjester i full gang med å fyre opp grillen. Og jaggu kom det ikke noen automobiliserte gjester også. Vinkorker ble skrudd opp og salater ble vasket. Gudd. Siv tryllet med ingrediensene vi hadde tilgjengelig. Og med på laget hadde hun Marianne, Maya, Wanida  og Silje. Et kongemåltid var i emning, selv uten andre royaliteter enn oss selv. Og mens herrene stod på brygga og diskuterte grillteknikker, tennvesker og om hvordan måker smaker, kun avbrutt av et og annet akutt henteoppdrag, skapte kvinnene i våre liv en deilig aften. Gudd det var en god grillmiddag. Og etterpå når alle var mette og rullet seg som sjøløver på brygga og oppvasken tatt kom Siv igjen. Hun hadde sneket seg inn på hytta og funnet dessertstoff. Fy Siv! Antioksitanter og onkler nådde ikke frem i dag. De hadde ikke sjanse mot deg. Siv vant.

t_bryggekos_tommetanker

titanic_tommetanker

Titanic

t_italiener i solnedgang_tommetanker

italiener i solnedgang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s