Unnskyld folkens

brettpadling_tommetanker

Jeg har et snev av litt klein samvittighet. Så; Unnskyld folkens. Det er jeg som bestilte den kjølige dagen i dag. Den er rett og slett behovsprøvd og påkrevd. Tildelt meg av øvrigheten. For det var jo sommer i går. Og jeg sitter inne med det avgjørende beviset. Foruten fine minner og fine bilder sitter jeg her på jobben og ser ut som en litt lubben fyrstikk. Hvit og fin helt opp til halsen for så å oppleve et brått fargeskifte til knallende rød. Og jeg er redd for at dersom noen stryker meg på kinnet i dag, tar jeg fyr. Men det er jo et utvistelig bevis på at jeg hadde det solrikt i går.

Vår vesle båt tok med seg meg selv og min niese og hennes italienske kjæreste på tur.

frokost_i_det_skjønne_tommetanker

Og det var først etter en deilig utefrokost i det skjønne sammen med Maya på hytta. Båten tok oss inn til Dvergsnestangen, den ventet mens vi kjøpte is på Tømmerstø Brygge, og den geleidet oss rolig forbi en million andre sommernytebåter i Stokksundet og vakre Skippergada. Og hoppende glad brakte den oss tilbake til hytta hvor svoger og nevø og svogers datter og venninner sprudlet i 19 graders vann. Dagen var like lang som alle andre, allikevel tok den slutt altfor tidlig. Jeg er heldig som får være med på slike dager.

tømmerstø_tommetankerskippergada_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s