Gjør deg fortjent til respekten av et dyr.

kosepus

Respekter dyrene.  Det er mye det det handler om. Men det er ikke alltid så lett. Det er lett å få en katt. Det er ikke alltid så lett når det går opp for deg at den skal bo hos deg i 10 år, – minst. Det er lett å kjøpe en liten hund som koser og løper og nusser og pusser. Men det er ikke alltid så lett å gå ut i stiv kuling med en 50 kilos bikkje hver morgen. Det er litt for mange som får seg dyr litt for lett. Man skal ha respekt for naturen. Respekt for det levende liv. Du trenger ikke like alt, men respekter det. Uten respekten blir det fort vanskelig å se hele bilder. Ha respekt for de rundt deg. Ha respekt for kroppen din. Ha respekt for naturen og havet. For både fikner og fisker. For knatter og katter. Da blir også gleden så mye større. Da kan gleden en katt gir vare i alle 10 årene.

Sommeren er ofte en tøff tid for dyrene vi knytter til oss. Prioriteringene skyver katter og hunder ut og vekk. Det er ikke alltid at kattene klarer seg selv i tre uker om sommeren. Det er ikke alltid. Gjør deg fortjent til respekten av et dyr. Ta dyret ditt på alvor.

Annonsene er laget av reklamebyrået TBWA-Santiago Mangada Puno i Philippinene. Hill, hill.

Og tenker du å få deg en katt eller hund. Ikke kjøp en,- Redd en! Fin din pus her:

http://www.dbkristiansand.com/til-adopsjon.html

hundekos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s