Jeg søkte ro.

roklubb_tommetanker

Etter en sommer med masse besøk og en arbeids-start med fullt trøkk er jeg litt sliten. Vridd og spytta du på en måde. Dyppa i terpentin og høytrykkspylt understell. Kroppen føles som om jeg skulle ha vært på IKEA. Nå trenger jeg litt fred og stillhet for at hodet mitt skal virke igjen. Tankenen og gledene har vært mange. Men til slutt blir en litt mett og søker avslapning og velvære for kropp og sinn. Og da jeg kjørte over broa inn til byen en dag så jeg noe som gledet min sinnstilstands behov. Noen flotte lokaler ved Otras bredde. Kristiansand Roklubb. Gudd. Her må de ta ro på alvor. Avslapning for stressede mennesker av alle slag. Og så eget klubbhus ved elvebredden. Jeg ser for meg sjeselonger og lyden av bølgeskvulp. Mantramusikk og myke madrasser. Oljer og dufter. Ro for sjelen.

Jeg meldte meg inn.

Å feil kan man egentlig ta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s