ADD-ON til EL-bilen! Øker rekkevidden dramatisk.

dies-el_bil_tommetanker

Vi har ventet på det. Vi som ikke har en bank-konto klar for Tesla. EL- bil frister, men jeg kjører av og til langt og jeg trekker oftere tilhenger. Og da er EL-bil dessverre ikke førstevalget. De kan hverken kjøre langt, eller trekke tung henger. Ikke før dette kom på banen. AtlasCopo EL-bil ADD-ON. En ADD-ON som i realiteten gjør at du kan kjøre så langt du vil. Om du har iUP, Buddy, Nissan Leaf eller styggen til BMW så kan du nå slappe av. Alt du trenger er et tilhengerfeste. AtlasCopo har produsert dette produktet lenge for andre markeder. Men nå er det altså klart for din lille EL-BIl. Med god samvittighet kan du nå kjøre grønt fra Kirkenes til Mandal, nesten uten stopp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s