B R O E N

Error
This video doesn’t exist

 

Broen er i gang igjen. På TV. Sesong 2 eller no. Jeg har hatt en snikpremiere på en julespesial. En fin en. Broen føles ekte. Og er det for meg og oss som bor i Kristiansand. Den er til å ta og føle og vente på. En ny Varoddbro skal reises. “Kø fram til 2020” står det mellom linjene på skiltene. De ulemper dette byggearbeidet påfører oss er små. Det er bare litt ekstra tid. Broen blir fin en gang og køen blir borte. Broen er et fint bilde på samarbeid og et felles mål fra begge sider. Og jeg blir glad hver morgen når jeg sitter på bussen i kø over broen. I det grå vintermørket smiler jeg litt hver morgen.

Takk og God Jul til byggerne av broa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s