Who? Me? Jul?

 

Jeg slår til med et kattebilde i anledning jul. Kosekosekose katten. Jeg har jo en pus og dette kunne vært han. Bortsett fra at min katt ikke gidder å gjøre noe som helst. Han mjauer når han skal ha mat og når han vil inn eller ut. Og der stopper vår samhandling. Men katten på bilde gir meg julefølelse igjen. Akkurat som filmen jeg la ut i går. Det er Sainsbury slår til med en godfølelse julefilm. Gammel historie men ufattelig godt lagd. Fortellingen har vi sett tusen ganger før. Men det er så flott å se den i ny drakt, og så godt laget. Den tok meg med på turen og jeg koste meg. Det er ikke ofte jeg gjør med reklamefilmer. Hill, hill til skaperne av dette. Det at den allerede er sett 16 millioner ganger er jo en liten pekepinn på at den er bra så du har sannsynligvis sett den før.

Hill, hill til byrået AMV BBDO i UK og Art Director Adrian Rossi.

http://www.amvbbdo.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s