Vadeskistøvler ønskes kjøpt.

amansworld_tommetanker

vadeskistøvler_tommetankerEndelig. Tour de Ski-vibbene var klistra inn i kroppen. Jeg var klar for monsterbakken, eller dørstokken som vi pleier å kalle den her. Samtidig er mengder av næringsoverskudd lagret i kroppens reservoirer etter lange og harde middagsøkter. Kreftene er også maxet opp etter ukesvis med treningsvegring. Endelig. Snøen er her og Mr. Swix overtar kropp og sjel. Snøen dalte et par dager og jeg forberedte meg mentalt på ski og staver og snø og tur. Og så! Helsike. Snøen dalte fortere og fortere helt til den gikk over til å dette og transformerte seg til flytende form. Timer med amatørpreparering føltes bortkastet. Jeg vet at en jobb som er gjort er gjort, men akkurat nå ville jeg ut på ski. NÅ. Men dessverre så har jeg ikke vadeskistøvler. Kompeklister har jeg heller ikke. Istedenfor timer med nytelse i snøkledde granskoger ble det til at jeg måtte følge etter snøskuffa til skuldrene løsna og beina hadde sviske-skinn. Irriterende sørlandsvær.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s