Skiturtips; Bertes

bertes_skitur_tommetanker

Det ble en liten kvelds-skitur i går. Og vi byttet vi ut skogkledde åser med snøtunge trær og løypemaskinpreppa trikkeskispor med fot-tråkka stier og barnehagepreparerte motbakker og medbakker. Skiløypene/sporene som fantes så ut til å være lagt ut av en umusikalsk improvisatorisk jazzpianist på opplæring. Litt her og litt der og totalt uten sammenheng. Og det var perfekt slik. Det var ettermiddag og vi gikk på ski der kveldssola alltid skinner. Bertesbukta! Denne sommerens tumleplass for solhungrige badelystne sørlendinger. Det var så flott. Vi gikk på kryss og tvers og skuet ut mot Oksøy Fyr og så det sveve i horisonten. Og mens sandkrabbene samler krefter under isen til en sommer tilbragt i barns oksygenfattige bøttevann, møttes endene oppå isflakene og nøt brødsmulebuffeten lagt ut av turgåere. Vi gikk på ski på brygga og på ski på campingplassen. Fint føre og finfint selskap. Ta turen til Bertes på ski. Det kan anbefales.

oksøy_fyr_vinter_tommetanker

bertes_skitur_ender_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s