Noen som er savnet?

snømann_m_barn2_tommetanker

I går måkte jeg verandaen. Tenkte det var på tide før snøen renner vekk av seg selv. For det vil vi ikke ha noe av. Det er umåtelig viktig å fjerne snøen før den forsvinner. Og i går var det en snømetta veranda sin tur. En stund inne i blodsmakens verden og med en kropp som var sliten og kliss, klass hendte det. Inne i haugen der dukka det opp noen forfrosne gjenglemte sommergjester. For når alt var rydda satt det jaggu meg en fyr i godstolen til Maya. Og ungen satt ved siden av. De sa ingen ting, selv om jeg prøvde å kommunisere . Og kulden har gjort dem ugjenkjennelige. Siden jeg nå hadde ryddet rundt dem regnet jeg med at de ville forsvinne i løpet av dagen og kvelden. Men det skjedde ikke. Når mørket senket seg satt de der ennå. Så jeg inviterte  dem inn for at de skulle få varmen i seg. Det likte de i hvert fall ikke. De begynte å svette, ble varme i toppen,  og kjente seg utilpass umiddelbart. De satt seg heller ut igjen. Så dersom noen savner disse to er det bare å komme å hente dem.

snømann_m_barn_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s