Forsiktig!

 

is_biter_tommetanker

Fare, fare, fare. Se opp og Au, au, au! Det kan gjøre vondt ja, og denne reklamen lyver ikke. Kulde er kaldt og like kaldt ute som i fryseboksen på Dvergsnes. Det kan bite skikkelig i kinnene når en er ute i en trekkfull kuldegrademetta dag. Neglesprett og fingerfrost og røde nesetipper. Vokt dem for isen. Så det er sant og godt at det advares mot dette. Farlige greier. Vær spesielt obs på bruken av is i glass med sterke saker i. Det kan bli en blodig affære. Heldigvis er det ting å få kjøpt som begrenser skadene og hindrer at isen biter.

is_biter_tommetanker

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s