To tårn, Farging av bryn og et lite mirakel

det trekker ved kirka

Først går tankene til Frodo og To Tårn. Så går tankene til Revlon; L’Oreal og sminkefine saker. Og i det jeg står og undres om det er her jeg skal ta en “total makeover” skjer det noe magisk. I det jeg står og vurdere hva som skal vokses og hva som skal brynjes, nappes, slipes, vaskes, puffes, smøres og Rouges i dette luftige etablissementet begynner det å trekke fra vest. Det gir både meg og andre gåsehud.  “Å dø så kult!” kommer det fra ei Venndøldame som har sett det samme som meg. Jeg kjenner henne ikke, men sammen ser vi et av naturens under. Og det ved en helligdom. Et aldri så liten religiøs mirakelstund på vei til jobb. Kanskje du ser det du og, – om du ser.

farging av bryn_2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s