He,he.

 

fernet stock

Ikke noe for kvinner. Og heller ikke noe for menn. I alle fall ikke lurt for gifte menn å si at en skjønner denne reklamen. Og ser du denne sammen med din nye kjæreste, har du ikke lenger en ny kjæreste. Det finnes mange djerve ideer der ute. Her er en av dem. Lenge har jeg vurdert og fundert og tenkt og gnikket om jeg skulle dele denne. I dag tar jeg mot til meg. Og jeg oppfordrer alle mine kamerater til å se den i enerom slik at et lite ; “He, he” kan høres, og ikke bare tenkes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s