2 knop, 4 takter, 6 hester, 9 år

lucas_gummibåt_tommetanker

En finfin dag med bølger og bensin. Og etter at det gikk opp for en forvirra bestefar at han blåste luft inn i motoren i stedet for bensin – ble det fart i sakene.  På med lue og redningsvest og opp i gummibåten med trekkferdig arm. Host, host fra både meg og motoren og en av oss starta. Jomfruturen var i gang. Med Lucas ved roret føyk vi i 2 knops fart over havet mot øyene i det fjerne. Vi så etter smult farvann, – og fant det i ly av Langholmen. Her ble reversen oppdaget til stor glede for min unge styrmann. Av en eller annen grunn var det akterover som var mest stas. Full fart er tydeligvis for pingler så vi holdt 2 knopsgrensa. Men farkosten er sjøsatt og testet og nå ligger havet klart. En 4 takter med 6 hester, en 9 åring og en 50 åring trenger bare litt mindre vind og litt mer varmt i lufta så er vi klar for oppdagelsesferder.

gummibåt_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s