Pollenvarsel!

pollenallergi_tommetanker

Hvis du begynner å nyse og får tett nese eller irriterte øyne, har du sannsynligvis pollenallergi. Det er plagsomt, men det finnes behandling som hjelper. En løsning er å reise til Arendal og bare nyte det. Face the Enemy!, reis til Pollen, ta to Zyrtec, kjøp en kald øl eller en varm kaffe og nyt utsikten. I Arendal har de en type Pollen som faktisk fort kan bli vanedannende, og det finnes vel egentlig ingen medisin som hjelper. I går ble jeg utsatt for et slikt Pollen angrep. Helt uforvarende ble jeg dradd ut fra et møte i Kulturhuset og bort til Pollen. Helt uten varsel! Uten Pollenvarsel fra Yr. Det viste seg at det var jeg som ble yr,  av pollen. For Pollen viet seg ut foran vårt vesle utendørsbord på Cafe Victor. Der satt jeg med min Pollenfrykt gjort til skamme. For verken Zyrtec, Cetirizin, Cetimax eller en liter øye-dråper kunne forebygge eller lindre virkningen av denne type pollen. Jeg merket fort at det var alt for lenge siden jeg hadde blitt eksponert for dette. Og i det jeg dro derfra meldte allerede symptomene seg. Jeg vil tilbake.

Min Pollenallergi skyldes rett og slett uvitenhet om Pollens magi. Jeg har kanskje trodd jeg ville  reagerer allergisk på visse elementer som finnes i pollen fra noen typer arendalitter, båter og cafeer. Det viser seg at jeg nok kun er sesongallergisk. For nå, på fine dager, tror jeg til og med at jeg kan oppleve gøysnue her.

 

Hva er pollen?

https://no.wikipedia.org/wiki/Pollen_(Arendal)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s