Kaptein iSabellatann

kaptein_isabellatann_se

Vi går en kjølhalingsfylt sommer i møte. Heldigvis for oss er den stolte sjørøverskuta kun en 9 fots gummibåt, så selve kjølhalinga er fort unnagjort. Det samme om vi må “gå planken”. Ikke så skummelt det heller når det kun er bergnebber i vannet og du befinner deg ca 20 cm over havoverflaten. Verre er det med de fryktede piratene. Kaptein Isabellatann har inntatt fjorden. Sammen med mannskapet raider hun hytta vår og robber oss for all den is vi har i vår skattkistefryseboks. Og med sin stolte styrmann som for øvrig er så stolt av å være akkurat det at han sprekker av og til er de et skummelt par på fjorden. Med base fra Valsvikodden raider de lokale svaberg og holder besteforeldre som fanger helt til sulten tar dem, eller noe må fortøyes. Piratene er grusomme. I hvert fall grusomt koselige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s