Lokketilbud?

meloner_big_one_tommetanker

Av og til er tilbudene for gode til å være sanne. Og jeg, og mange med meg, lot meg denne gang lokke. Matbutikken på Dvergsnes er vanligvis en kondisjonert og sober forretning med uklanderlig betjenings-oppførsel og gode tilbud. Der opplever jeg det ypperste av hyggelig service fra deres unge kvinner og menn. Og selve bygningen, butikken, befinner seg i et område hvor kristendommen er innbefestet i grunnvannet. Bedehusene stod tettere enn bolighusene på Dvergsnes i tidligere tider. Litt overrasket ble jeg da, når slike lokketilbud en dag lyste i mot meg. Både Meloner og Big-Ones på tilbud! “Noe for en hver smak”, tenkte jeg.  Og kanskje det bare var meg som tenkte det jeg tenkte, men jeg tenkte jo det jeg tenkte og det kom en liten he, he før jeg gikk inn og kjøpte en melon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s