Nå skal vi få fisk!

hengestol

Nå som EM i fotball er i gang er det viktig å holde seg utendørs. Ut og vekk fra fotballen. Norge er jo ikke med en gang. Hvem skal vi se på da? Noen andre? Nei skal man få nettkjenning i dette landet må man dra ut på havet, inn i netthandelen, eller  legge pengeboka i konas hender. Hun kom hjem en dag med noen underlige skapninger som jeg tror hun kjøpte fra dr.Lykke. Det så egentlig ut som ei lita fiskenot laget av noen som aldri har sett ei fiskenot før, og trodde de deltok på et heklekurs for blinde uten armer. Og i det de ble hengt opp ble jeg ikke stort klokere. “”Ehhhhh! “”-sa jeg. “Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh”, fortsatte jeg. Litt stor til helsetrøye å være. Litt liten egentlig til å henge etter båten i håp om stortorsk. Så jeg fortsatte; “Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh”.  Helt til Maya fant frem puter og pledd og bok og kos og kløv oppi. Underlig nok var det en hengestol, og ikke en forstørra veske fra 80-tallet. Og underlig nok var dette et resultat av planlegging og ikke improvisasjons-strikking. Den hengestolen der kan anbefales.

nettkjenning_tommetanker

Har du noe du kan feste en slik stol i, så kjøp en. En fordel, selvsagt er at det er høyere enn 120 cm der den skal henge. Det øker komforten. Men vi har greiner over alt på hytta. De strekker seg ut og holder gjerne Maya og stolen oppe. Dette er stol skapt for late dager og varmt vær. Og like ved henger jo en kjenning også, – hengekøya. Godt opptatt med el liten søster med en litt større bror.

hengekøya_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s