Allsang på grensen

roskilde_2016_tommetanker

Hvilken oppladning! Naturens undre er under stubber og steiner. I busker og kratt. Og i kasser og sprekker. Samtidig med naturens yngling og klekking og hekking dukker festivalene fram fra sine vinterdvaler. Festivaler i hytt og pine og øst og vest. For store og små og mimring og festing. Vesle meisemor sliter som arrangør i  den lokale Fuglekassefestivalen. Meisefar angrer på at han stilte opp som frivillig. Der er det sang fra full hals, hele tiden. Allsang over grensen til vannvidd. Og mens meisene knasker hodepinetabletter og har tinitusrelaterte lidelser gjør jeg meg sakte men sikkert Festivalklar. Mens jeg på jobb hjalp til med illustrasjoner for PinkParty og film til Palmesus, ble jeg invitert til Q25. Så festivalmoduset er på vei. Og jeg er klar for Roskilde 2016. I mangel av andre festivaler valgte vi den største. Gleder meg til allsang og hoppende hodepine. Noen sier jeg er for gammal til slikt tøys og vas. Heldigvis er jeg for dum til å skjønne det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s