Q25 artistene kommer

flying_crap_tommetanker

Det er i tidligste laget tenkte jeg, men de kombinerer det vel med en fortjent sommerferie. Flying Crap kom opp fra en lastebil og ned i ei grop. Rart hva et flygende toalett kan sette i gang. Assosiasjonene gikk med en gang til sommer, festival og moro med venner. Og nå skjer det igjen. En heidundrandes fest er på vei til byen. Eller rettere sagt 2. Palemesus og Quarten. Nå har Kristiansand Palmesus, før hadde vi Quarten. I år har vi begge deler. Mens Palmesus er for hoppende ungdom var Quarten for hoppende alle, så JA, jeg savner Quartfestivalen. Kanskje jeg går i år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s