Endelig kom krakken drivende.

aerondeck_krakk_tommetanker

aerondeck_valsvik_style4

Og så kom endelig siste del av krakken duvende og drivende inn i fjæra på myge bølgår. . I ei lun vik på Lyngøya lå den. Den siste grånende plankebiten som jeg mangla. The missing link. Den savnede sønn. Den siste biten i puslespillet. Og i tillegg kom det en interiørkonsulent fra nord til mitt bord. En veltrent svoger fra Øverbygd la sin hånd på verket og krakken var et faktum. Den trengte en liten tuch av nordlys. “Nice Krakk!” kom det fra en fortsatt Palmesusende nevø i stolen bak. “Ja, fin ble den” sa svoger og meg i kor. Og til alt hell og lykke matchet den stolen som drev i land stykke for stykke for en måned siden. Av og til har man litt av flaksen som driver rundt i universet. På terassen av sibirsk lerk står det nå et enestående eksemplar av en Aerondeck stol. Med tlhørende krakk. Tidløs i sin design, tidløs i sin funksjon, tidløs i materialvalg. Gudd å fin.

aerondeck_krakk_2_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s