OH HOI – Er dette Perleporten?

flotemottak1_HOI_tommetankerOh Himmel Hennig Olsen Is! FLØDEMOTTAK! 24 /7. Jeg har ikke lagt merke til denne inngangen til himmelen før. Men i dag så jeg den. Spaserende over sykkel broen på vei mot byen. Ligger virkelig perleporten her på Sørlandet? “Hvor ellers skulle den vel ligge?” spør nok mange seg selv. På sommerens kanskje varmeste dag så jeg det røde forlokkende skiltet. Det dumme når du spaserer akkurat her er at det er et stykke til nærmeste frysedisk med alle Hennig Olsens herligheter og fristelser. Jeg får gå og svette litt til mens jeg fantaserer om hva som finnes innenfor de dørene i den grå veggen langs Europaveiens bredder. Fløtemottak hele døgnet. Oh Himmel.

Jeg har bare en eneste lille innsigelse til skiltet.

De skulle skrevet FLØDE og ikke FLØTE.

flotemottak_HOI_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s