Referanse for livet

referanse_tommetanker

Attester er viktig å ta vare på. Knuge på. Ruge på. Lese. Om igjen og om igjen. De skal tas fram når man ønsker å imponere og informere. Og akkurat denne attesten skal muligens presenteres for de som satte den på papiret. En gang. Dokumentet skal presenteres for utgiverne i det de når tenårene og påstår at de har verdens værste bestefar. Det skal presenteres når de påstår at jeg er verdens største dust og at de hater meg. Og dersom de ikke påstår alle disse tingene og står ved det som de selv skrev en farsdag, en bestefarsdag,  i 2016 betyr det at jeg har klart det mesterstykket å opprettholde momentet. Og dette brevet skal også helt sikkert følge med neste gang jeg skal søke jobb. Ingen akutte planer om det, men brevet skal legges i mappa for gode referanser. Jeg har søkt jobb to ganger i mitt liv og fått begge. Den ene tok jeg den andre takket jeg nei til. Og det var før jeg ble bestefar. Og ja, -jeg er glad i de som skrev den.

referanse-tegning_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s