Jordbær i desember

jordbaerpikene1_tommetanker

“Tusen takk”, sa jeg og smilte til de to jentene.  Dette tror jeg er fjerde gang det hender for meg, men det virker hver gang. Jeg er en enkel sjel og enkel å glede. Jeg liker gode tanker og jeg liker de som deler ut smil  så tidlig. For de smilte tilbake og ønsket meg en god dag videre. Jeg vet ikke om dagen blir god, men jeg er sikker på at starten er god. For jeg står jo her med en kopp jordbærkaffe i handa. Og jeg stod der litt, fornøyd, og kikket på de to jentene som delte ut smil og kaffe til morratrøtte tryner på fortauet. Morratrøtte tryner som skinte opp alle som en.  Jeg stod der med et jordbærrødt beger fylt av varm kaffe . Det varmet både hender , hals og ikke minst hjertet. Det smøg seg en deilig lunken kaffelukt opp av den lille åpningen i plastlokket. Og et lite nipp av kaffen var som en solstråle for ganen. Gjør som Jordbærpikene i Kristiansand. Gled noen andre enn deg selv og du blir selv glad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s