Omofili vs. rosa baller

ecoegg

Jeg har blitt omofob, til tross for at jeg liker rosa baller og er en tolerant person. Min nordnorske kone har høvla vekk mye av min medfødte sørlandske skepsis til alt nytt. Nye legninger og legeringer aksepteres av et hjerte som bare vokser. Det hender faktisk at jeg omfavner nye ting selv om slekta kommer fra Randesund. Og det er en slik ny ting som har fått meg til å bli omofob. For vi har fått oss et gullegg av en vaskeball. Ferdigfylt. Både Blenda, Ariel, OMO color og OMO white og deres like har søkt Vatikanet om Instant bannlysning av dette produktet.  Så beklager alle omofile, jeg tar steget videre. Jeg tror jeg hjelper miljøet. Jeg tror jeg fortsatt har rene klær. Jeg vet jeg har spart mye penger. Denne lille nye oppfinnelsen er testet nå i et år. Og Gudd. Vi burde alle fått en slik utdelt sammen med fødsels-sertifikatet og den første bleia. Vi gav en slik en i gave til en superskeptisk fyr som ikke  tror på noe som ikke allerede har eksistert i minst 50 år. Han smugvasket lenge før han også kom ut av vaskeskapet og  innrømte at enkelte ny saker er bedre enn de gamle sakene. Så for de av dere som sverger til gamle vaner, OMO, Blenda og slikt, på tide med endring.

Så kjøp en slik en til deg selv og gi en i gave til alle du kjenner.  Den virker.

Du får den på enklere liv.

https://www.enklereliv.no/ecoegg-vaskeegg-luktfritt.html

ecoegg_laundry_egg_720_wash-5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s