Skvetne gamle gubber

Vi er for dumme til å gi oss og har det for gøy til å ville. Høykarbodietter og lavmålsfotball kombineres i en liten gymsal på Hånes. Vi er en gjeng som har spilt fotball sammen siden vi kunne spille fotball. Den kunnskapen har forlatt oss like fort som kiloene har ankommet. Men selv om selvinnsikten svikter og offsideregelen er historisk kjører vi på. Rett og slett fordi vi kan. Det er så gøy å le høyt av en som får en fotball i pungen. Av en som tror veggen er myk og av alle som, etter ca 16 minutter, klager på for lavt oksygeninntak. I det siste er det mange av oss som har begynt med astmamedisin sponset av det norske skilandslaget og våre lepper har aldri vært så myke som nå. Dessverre ser det ikke ut som våre atletiske kropper (de som ligger under et beskyttende lag av fett) responderer på dopingen. Men pytt. Det er fortsatt gøy mine venner. Vi står på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s