Biologisk mangfold

vegetarpotet_tommetanker

Det skal være slik og endelig er den her. Vegetarpoteten. Rotfrukten vi har så kjær har blitt dyrket frem på en kjøttfri måte . I naturen. Til og med vegetarianere kan spise den. Etter års forskning og genmanipulering i stor skala er det endelig noen som har lykkes. Landbruksministeren blir nok stolt. Trond Moi og mesterkokker verden over kjenner det rykker i de økologiske nøttene. Dette overgår kvantefysikk og doplereffektstudier. Og hvem skulle trodd at dette gjennombruddet ville finne sted i Kristiansand. Midt i byen, midt i lørdagsnattens rumlende inferno av fyll og saklige usmakeligheter. En liten serveringsvogn med en stor oppdagelse til nattens løse og faste fugler. En vegetarpotet har sett dagens lys. En helt naturlig potet? Er dette sant eller kun et PR stunt. Dette skjeOg dette finner sted langt fra NASA sine laboratorier og tunellen hos Cern. Kristiansand får den tvilsomme æren av å være fødested til verdens første vegetarpotet.

Gudd.

Tror snart jeg flytter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s