Nysgjerrighetens Eliksir

Error
This video doesn’t exist

Dette er hva et hode trenger. En trylledrikk. En sødmefylt eliksir fra de dypeste skoger i England. Fra noe så innlysende som Britannias største vingård. Og der burde tilliten bli nok svekket til at man føler seg sveket. Men jeg er nysgjerrig av natur, og øl er øl når det kun er den flasken som finnes i huset. Jeg kvesset opptrekkeren og fant en måte å åpne denne flasken på. Og når flasketuten peker på meg blir jeg lykkelig. Nysgjerrigheten min stilnet og vissheten seg inn gjennom alle smakssansene. Curious Brew fra Chapel Down er perfekt for de små stundene. En drikk til friskhetens ære. Det trenger ikke være sol ute når denne skal nytes, men det er fordel med i alle fall lettskyet til pent vær under pannebrasken i det du åpner korken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s