Lykke til Tarjei.

A121_C052_010132

VM er i gang. Skiskytingens elleville fyr Tarjei Bø nådde så vidt VM deltakelse. Det er for å sei det slik ikke min skyld at han klarte det. Muligens er det min skyld at han ikke ble tatt ut tidligere. Min makt er stor. Og  i alle influensaguders navn påkalte jeg denne skiskytterens glade gullgrossist oppmerksomhet. Han skulle filmes og fotograferes i sponsoratets navn. EL-Proffen, Norges største elektrikerkjede sponser denne treffsikre fyren. Og jeg lager ting for dem.

Så vi avtalte en dag hvor han kunne følge oss og vise oss og la oss bruke hans dag. Film-Tor og Tomm dro til Oslo med bilen stappa av opptaks utstyr. Lite ante vi at denne dagen skulle bli en kompe-dag av værste vær sort. Ding Dong på et hus i Holmen kollen og Tarjei Bø åpner opp. Og for en fyr. Instant velkommenfølelse. Han er slik han er. Smilende som få og positiv som ennå færre. Vi filmet og snakka og ble varm i trøya. Eneste som ikke ble varmt var Holmenkollen. Oppe på skiskytterarenaen hadde de helt iskaldt kompegrytevann i snøkanonene som fylte himmelen med grå klissete fukt. Det var ca 5 meter sikt. Snøen var som i stykker kokte poteter ispedd fiskesaft og allikevel var det surt og kaldt. Mens Tor og Tomm  stod der med alt vi hadde av tøy og hakka tenner, sprang alltid klare Tarjei att og fram foran kamera i tynntynntynn innpakning. Inn og ut av tåkeheimen. Vi så teknikk og fart i verdensklasse på nært hold. Det var en opplevelse og positivitetsinnsprøytning å møte denne fyren. Men gudd å guffent vær. Vi var alle på randen av lyskebrokk, slåbrokk, nesehårsdemens og overhosteforkjølelsesvanvidd. Så jeg er glad han kom seg til VM i Skiskyting på tross av denne dagen i gugga i kollen. Nå heier jeg virkelig på han.

takehav_i-kollen

elproffen__elsjekk_580x400_google

Og alle har mulighet til å treffe han. Sjekk kampanjen vi har laget for EL-proffen. Der kan du bli med i trekningen om billetter til et WorldCup renn.

https://www.elproffen.no/artikkel/bestill-elsjekk-idag/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s