Kald i rumpa p.g.a. dato

20170209_193051-copy

Så deilig. Kanskje ikke om du er et sitteunderlag, men for meg; deilig. For jeg har det slik jeg og. En fornem og troverdig unnskyldning. Jeg virker kun 40%. På grunn av dato. Akkurat som når jeg var 17. Den gang virka jeg også kun 40%,- p.g.a. dato. Den er den  samme datoen jeg legger skylda på i dag. Den gang trodde jeg at jeg virka 100%, kanskje mer. Visste ikke bedre. Nå er jeg fornøyd med 40%. Og som sitteunderlaget som er sterkt nedpriset p.g.a. dato så skjønner jeg det. Alt blir slitt over tid, selv om det er stillestående. Tidens tann gnager seg inn i kropp og sjel. Og når noen spør om jeg kan hjelpe å bære ut et kjøleskap sier jeg at jeg kan bære det 40 % , p.g.a. dato. Og blir jeg spurt om å skifte hjul på en bil sier jeg at jeg kan skifte 1 av dem og begynne på det neste. Blir jeg utfordret til kappløp, så sier jeg det holder med 40 meter. Troverdige svar er viktige. P.g.a. dato. Jeg spurte en ung dame jeg kjenner om hun ville bli med i et opptak til en reklamefilm. Hun takket ja, og jeg måtte bare få henne godkjent av kunden. Kunden takket nei. “Hun er for ung”, sa de. P.g.a. dato. Det fine var at hun ble glad. Det var ikke så ofte lenger at hun ble sett på som – for ung. P.g.a. dato. Jeg gjør det selv noen ganger også. Stikker hode inn på Randesundheimen og spør om de har plass. “Du er for ung!” sier de. P.g.a. dato. Gudd å deilig. Og siden jeg bare funker 40% og sitteunderlaget bare funker 40% så ser jeg fram til skipauser med kald rumpe. Eller??????????

Er det pluss eller minus 40% p.g.a dato?

One comment

  1. Leif Garry Tangen · February 15, 2017

    Det var rett og slett et veldig godt innlegg. Artig lesning som de fleste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s