Omplassering! Telefonen du helst ikke vil ha.

sekk_tommetanker

Når livet stritter litt i mot og du kjenner vekten av virkeligheten på dine skuldre er det nødvendig å få den rette medisineringen /behandlingen. Med mye å tenke på var det derfor befriende å gjøre enkle ting på hytta. Tapetsere, male og legge gulv.  Tanketomt. I et selvpålagt anfall av glemsel var det ikke akkurat med jublende glede jeg fikk telefonen. Jeg hadde glemt at den skulle komme. Og den handlet om omplassering av barnebarn. Jeg tapetserte akkurat da på hytta og alle vet hvor mørk en mann kan bli ved avbrytelse midt i utførelsen av tapetseringskunsten. Men slik var det . Jeg hadde lovt noe jeg hadde glemt. 3 unger skulle omplasseres i noen timer. Fra foreldrene til meg. Kun meg. GUDD. Men lovt er lovt så lim og tapet fikk ligge og jeg hentet ungene, heller dyster til sinns. Men igjen, min kones ord; Du er nå. Det er nå du er. Gjør det meste ut av det. Så jeg påla dem å stille i utetøy for vi skulle i skogen å ha det utegøy. Jeg svingte innom og fikk med en svoger for litt innslag av voksenkontakt. De mørke tankene ble omplassert de også. Egentlig ganske langt vekk tror jeg. For de kom ikke tilbake. 3 barnebarn og en svoger var det jeg trengte denne dagen. Ikke tapetsering.

Og snart var telefonen jeg ikke ville ha glemt den og.

gunnar_semina_sekk_tommetanker

sekketur_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s