Verdens beste fotografi?

verdens_beste_foto

Linser og luper og utstyr til millioner. Blendere og vide vinkler og stativ og knotter og knaster. Utstyret må være i orden. Allikevel betyr det mindre om du ikke er der når du skjer. Har øynene med deg og ser miraklene. Det som i fremkallingens dager ble kalt for “A Kodak Moment”. Du var der akkurat i det ett eller annet skjedde,- og best av alt, du fikk bilde av det. Enkelte fotografer ligger i måneder og år med hue nede i ei maurtue for å filme insektenes liv. Andre bare er tilfeldigvis til stede når noe enestående skjer. Og jeg tror kanskje det siste gjelder for denne forevigelsen av noe magisk. Sannsynligvis verdens beste bilde.

Bildet er hentet fra #thebeerlifeco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s