Gjør Langfredag til Good Friday.

godPåske_tommetanker

Det er visst påske. Og det er den lange fredagen i dag. Den lange. En dag oppkalt etter Jesus sin lange lidelse på korset. Tro eller ikke. Gjør dagen god. Og gjør den lang. Jeg liker heller den engelske betegnelsen på denne dagen; Good Friday.  Del noen egg med noen. Finn noen egg sammen. Legg et gullegg sammen. Gjør dagen til en dag du ikke vil skal ta slutt. Ikke pga. lidelse men av glede. Gi et smil til en fremmed. Gi en klem til en kjent. Du har fri og det er påske og det skinner gult i påskeliljene som strekker seg mot solen. Smil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s