Tomms nei.

tomm

Jeg sa opp i går. Det var lettere enn jeg trodde og vanskeligere enn forventet. Tiden før var minst lett, selve dagen minst vanskelig. Når avgjørelsen var tatt var det lett. Og stemmen min skalv sikkert litt når jeg leverte min oppsigelse til daglig leder i går. Ikke for meg selv, men for dem. På et vis føles det som jeg svikter mine alltid så gode kolleger. Og er det noe jeg ikke er kjent for så er det å svikte. Men denne gangen var det mitt eget hjerte jeg ikke måtte svikte. Jeg måtte redde meg selv. Det er ikke ofte jeg rykker fremover i køen, men denne gangen satt jeg meg selv helt først. Mitt elleville mosegrodde introverte lille hode passer kanskje ikke inn i systemer. Alle jeg har jobbet med er fine flinke folk som kan sine ting. Og som jeg håper jeg kan jobbe videre med i en ny setting. Vi har laget fine ting sammen. Ting både de og jeg er stolte av. Jeg skal fortsatt lage historier og hvileløst lete etter den gode ideen for de som vil lete sammen med meg. Samtidig skal jeg gjøre mer. Ennå mer av det jeg liker best. Jeg vil skrive manus. Jeg vil skrive fortellinger. Jeg vil tegne. Jeg vil lage film. Jeg vil lage fete PowerPoint presentasjoner og magiske ord. Jeg vil være kreativ i en verden og se om jeg kan overvinne fornuftens rike. Jeg vil gå mot enveiskjøringer og trø i salaten. Jeg vil være meg selv. Om en måned er jeg ute av min stilling og siden det da er juni er jeg sikker på at jeg i alle fall ikke blir skjøvet ut i kulden. Jeg vil takke for følget i det jeg går ned trappen men håper at døren ikke vil lukkes.

 

One comment

  1. John Philip · April 22, 2017

    Så utrolig spennende. Gøy at du tør satse på de enda mer kreative sidene dine. Du er jo et talent med ord. Ser fram til å se dine fremtidige malerier, tekster, og filmer. Håper å se deg i sommer. Alltid hyggelig fetter ☺

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s