Bitene som gir oppdrift

bitene_faller_på_plass_tommetanker

Takk alle sammen. For alle de små bitene. De som passer sammen og lager nye historier. De små meldingene fulle av glede og håp. Bitene som via inboxen fylte mitt hjerte til randen.  En underlighet snek seg inn i mitt hode. Hvorfor er det så mange som liker at jeg sier opp? Siden jeg stille sa til meg selv og til dere at jeg sa opp har bitene rauset på. Min forsiktige oppsigelse har vekket åtgaum i de aller fjerneste av venner og slektninger. Det at jeg mottar alt dette; alle de gode bitene, gjør meg sikrere i min sak. De sier meg at det er riktig å hoppe nå. Kanskje det er mange som misunner meg, som ønsker å ta det samme hoppet fra den kanten de står på. Mange sikrer seg og tar heller et skritt tilbake enn ett skritt fram. Det er bra det og. Det som virker lykkelig for meg kan være skitt for andre. Når jeg hopper nå vet jeg at det er mange som ser på og som håper jeg vil fly. Og med alle bitene som nå faller på plass vet jeg at jeg vil sveve. Alle dere gir meg oppdrift. Lande kan jeg gjøre en annen gang. Noen ønsker muligens at jeg stuper ned i ei steinrøys, men de om det. Jeg har hjelm.

Takk til dere som bryr dere om meg. Dere er flere enn meg selv.

Og jeg hopper jo heller ikke alene. En kollega er med meg. Familien er med meg. Og alle dere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s